L’ESCOLA

Som la Llar d’Infants Can Trias, de l’Ajuntament de Viladecavalls. Som una de les dues escoles per als més petits del municipi; acollim nens i nenes d’entre 1 i 3 anys.

Som un equip de professionals que vetllem per facilitar el desenvolupament integral dels infants. Per això tenim cura de crear i mantenir uns espais acollidors i un ambient càlid i afectuós, adequat a les necessitats dels infants d’aquestes edats, que possibiliti la relació entre ells mateixos, i entre els infants i els adults, compartint jocs, experiències i vivències.

Ens ocupem d’atendre cada infant per facilitar-li el seu desenvolupament global i atendre totes les seves necessitats: físiques (salut, alimentació, descans, higiene…), emocionals, intel·lectuals i socials.

COM TREBALLEM?

La línia pedagògica que seguim a la llar d’infants Can Trias es basa en els següents principis:

  • Els nens i les nenes són els protagonistes de la seva activitat. L’educadora és la facilitadora dels espais, materials i temps, però és l’infant qui construeix els seus propis aprenentatges.
  • Creiem en un infant capaç de fer moltíssimes coses i amb una disposició natural per explorar el seu entorn. Per això entenem que la llar d’infants ha de ser un “laboratori” on es presentin propostes amb les que l’infant pugui observar, tocar, comprovar, crear, gaudir, comunicar, compartir, pensar…
  • Donem importància cabdal al joc com a mitjà privilegiat per al desenvolupament de les capacitats de l’infant.
  • Plantegem diversitat de propostes de descoberta i experimentació, ja que promouen l’activitat cognitiva. Gran part del material que posem a l’abast dels infants és material inespecífic, sense respostes predefinides, per tal que puguin manipular i experimentar amb ell, fomentant el raonament i la creativitat.
  • Reconeixem la importància de les situacions quotidianes. Tot moment a la llar d’infants té valor educatiu perquè l’equip pedagògic hi dona la intencionalitat, i planeja i organitza totes les situacions del dia a dia.

ORGANITZACIÓ DE LA LLAR D’INFANTS:

Personal: 

L’equip educatiu de la llar d’infants Can Trias està format per quatre educadores, dues monitores i una directora.

Instal·lacions i serveis:

La llar d’infants té:

  • Tres estances assolellades.
  • Una sala d’usos múltiples.
  • Dos jardins amb arbres, estructures i material adequat als infants.
  • Servei de menjador.
  • Servei complementari de matí.

Horari:

L’horari de la llar d’infants és:

Matins de 9h a 12h i tardes de 15h a 17h de setembre a juny (juliol només matins).

SERVEI DE MENJADOR: de 12h a 15h.

Novetat: El curs 2023-2024 s’oferirà servei complementari d’ACOLLIDA MATINAL: de 8h a 9h del matí de dilluns a divendres (de setembre a juny). El servei complementari de tarda quedarà suprimit.

Un pensament sobre “L’ESCOLA

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.